För info och bokning av bussgrupper ring 076-826 97 37

"Ett par för mycket" 

Sommarens fars spelas har nu flyttat inhomhus. 14 och 15 oktober kan ni se den på Kapellet i Norrtälje och vill ni kan man samtidigt njuta av Kapellets pizzabuffé.Klicka påaktuell knapp nedan för att komma vidare till bokningen.

 ESKILSTUNA

Norrtälje Kapellet

"herr salladins magiska värld"

Familjeföreställning (6-10 år). En magisk upplevelse med musik, sång och skruvade karaktärer. Spelas på Rademachersmedjorna i Eskilstuna samt Kullsta Friluftsteater utanför Norrtälje. Längd 1 h. Klicka på aktuell knapp nedan för att komma vidare till bokningen.

Eskilstuna

Norrtälje

"Fröken Julie" 

Upplev Strindbergs kammarspel på Kullsta Friluftsteater. Längd c:a 2 h inkl paus.Klicka på aktuell knapp nedan för att komma vidare till bokningen.

 

Bokningen till höstens mordgåtor öppnas den 1 maj. Information 076-826 97 37

"den sista SYNDEN"

Mordgåtan "Den sista Synden" spelas på herrgårdar och andra unika platser i mellansverige. Se turnéplanen för hösten 2017 nedan. Klicka på aktuell föreställning för att komma till bokningen.

Den sista DANSEN

Mordgåtan "Den sista Dansen" spelas på herrgårdar och andra fantastiska spelplatser, se turnéplanen nedanför. Klicka på aktuell föreställning för att komma vidare till bokningen.